31.3.2012

Sitsin sohva kotiutunut

Viihdehuoneen sohva tuli viime viikolla ja se on juuri sellainen kuin voi ihana sohva olla. Paljon tyynyjä, oikea väri ja se untuvarouhetäytteen aivan ihana ääni, kun siihen istahtaa. Löhöämäänkin mahtuu miten päin vain.

Sohvan kanssa jahkailtiin kauan, mutta lopulta päädyimme sijoittamaan ensimmäiseen ja ainoaan sohvaan, johon oikeasti ihastuimme eli Sitsin sohvaan isolla rahilla. Vepsäläiseltä kannettiin ja asennettiin sohva paikoilleen ja vietiin pakkausroskatkin pois.




Viime viikoloppuna sohva käsiteltiin suoja-aineella, jotta se myös pysyy kauniina kauan, vaikka onkin väriltään melko vaalea. Kangas suihkutettiin läpi aineella, joka ei kyllä tuoksunut kovin hyvältä (lähinnä taisi haista kynsilakanpoistoaineelta), mutta suojaa sohvaa tahroilta. Tähän sohvaan on mahdollista myös joskus myöhemmin hankkia uudet päälliset sekä tyynyihin että runkoon, mutta luulen, että punaviiniä tällä sohvalla ei ihan heti juoda. :) Testasin suoja-aineen kuivumisen jälkeen lian hylkimistä vedellä ja tiputtamani vesitipat vierivät oitis lattialle niin kuin esimerkiksi vahakankaalta.


Kaunista keväistä viikonloppua!

30.3.2012

Funkytime-kevätlehti

Illalla lupaan näyttää kuvia meidän uudesta unelmasohvasta, mutta nyt vain pikaisesti vinkkaan uudesta Funkytime-kevätlehdestä. Itse taidan hipsiä tänään kotiin Tiimarin kautta, sillä nyt tarvitaan decoupage-lakkaa. :)

19.3.2012

Possumunkki

Viihdehuoneen ikkunat on pesty sisäpuolelta ja se ammottaa tyhjyyttään. Tällä viikolla nimittäin saapuu se ihana Sitzin sohva, josta jo ennen joulua haaveilin ja videotykki odottaa asennusta. Kaiuttimetkin on kuulemma katseltuna. 

Eilen nautittiin mahtavasta kevätpäivästä ja kävelyllä poikettiin Himoksen rinnekahvilaan possumunkkikahville, hörpättiin terassilla. 
Väkeä oli niin paljon, että munkkikin oli niin tuore, että oli vielä ihan lämmin, nams! Ja iso!
Tänään keli ei sitten ihan ihastuttanutkaan, kuralätäkössä onnistuin kastelemaan legginsinikin. Kotona sai onneksi omatekoista raakasuklaata ja kupposen kuumaa teetä. Nams niillekin!
Vaikken pidä tummasta suklaasta tää raakasuklaa oli tosi hyvää ja superhelppoa tehdä. 
Pääsiäinen lähenee ihanasti, pitkä vapaa! Oletkos muuten huomannut, että uusin Sweet Paul Magazine on ilmestynyt? Itse olen viettänyt useamman hetken tämän keväisen pääsiäisnumeron parissa. Munille pitää ainakin askarrella otsapantoja. :)

11.3.2012

Teemukeja

Sain Vastarintama-blogin M:ltä haasteen, johon nyt vastailin. :)

Lempiväri: Koska on kevät, vaaleanpunainen ja pinkki viehättävät kaikessa. Musta, valkoinen ja harmaa ovat kuitenkin vakiosuosikit läpi vuoden.

Lempieläin: Akvaario voisi olla kiva. Koirat on ihan kivoja, jos ei lähde karvaa tai ei haise pahalle, kissat kierrän tosi kaukaa.

Lempinumero: Jonossa on ainakin mukava olla ensimmäinen. Yksi siis.

Paras alkoholiton juoma: Ennen joulua mehuglögiä menee tölkkitolkulla, mutta muuten arjessa kulkee teemuki sinne minne minäkin. Teemuki on sananakin kiva. <3

Facebook vai Twitter: Facebook, siellä käyn kerran kahdessa viikossa tökkäämässä muutamaa rakkainta kaveria ja Teemua. Twitteriä en ole koskaan käyttänyt. Oikeastaan ainoa webbisovellus, johon olen jäänyt koukkuun on Bloglovin.

Intohimoni: Langat, neulominen, kankaat, astiat, ruoka, koti, kukat, sisustaminen, Vepsäläinen, bodypump... Voih, näitä riittää. :)

Lahjojen antaminen vai saaminen: Onko pakko päättää? Ihana saada paketteja, mutta ihana on myös antaa.

Mieleisin kuvio tai muoto:  Lasketaanko suorakulma?

Paras päivä viikossa: Lienee yleensä perjantai. "Perjantaifiilis" ja edessä häämöttävä viikonloppu.

Lempikukka: Tulppaaneita löytyy nytkin maljakosta. Toisaalta kevään ensimmäiset valko- ja sinivuokot ovat aina yhtä odotettuja.

Muumi-mukeista juodaan viikonloppuisin aamukahvit tai -teet kaikessa rauhassa.

4.3.2012

Kevät

Aurinko hemmottelee ja tänään joelle lensi kevään ensimmäinen joutsen. Tulppaaneiden kaveriksi löysin päivällä jo pajunkissoja ja nappasin kimppuun myös muutaman lepän oksan. Teemu teki päivän treenin katolla ja tiputti isommalta lappeelta lumet, jyrkemmältä ne tulivat itsellään jo muutama viikko sitten. Melkoiset kasat nyt ikkunoiden edessä onkin.

'


Aurinkoista viikon alkua teille ihanille lukijoille, jotka täällä piipatelette!