23.10.2010

Korkoja ja kukkasipuleita

Vihdoin on tontin kauppakirjat kirjoitettu ja saadaan taas töitä eteenpäin. Talopakettiin käytiin tänään vahvistamassa viimeiset muutokset ja nyt pitää vielä vahvistaa toimitus, joka on sijoitettu perjantaille viikkoa ennen joulua. Joulutavoitteena taitaa siis olla saada talo pystytetyksi!

Eilen tarkasteltiin korkoa kohdalleen. Parhaimman koron etsiminen on ollut hieman haastava tehtävä, sillä viereinen talo on suhteessa matalalla ja tie taas korkealla. Nyt kuitenkin oikea korko lienee löytynyt suhteessa toisiin taloihin ja tiehen, mutta kuitenkin niin, että talosta on hyvät näkymät joellekin. Juuri torstaina mittaillessamme tonttia joutsenet huusivat joella ja lensipä viitisentoista ylitsemmekin aurassa. Kamera tietenkin oli kotona.

Huomenna kaadamme tontilta talon tiellä olevat puut ja kaivinkone pääsee töihin heti maanantaiaamusta. Huomenna tarkoitus on myös mittailla taloa vielä tarkemmin paikalleen. Ties vaikka saisin kaksivuotis kihlajaispäivän kunniaksi istuttaa jo muutama kuukausi sitten hankitut kukkasipulitkin maahan. Kukkasipulit siis hankin jo kauan ennen kuin tontti oli tiedossa, mikä on herättänyt hieman hilpeyttä Teemun puolelta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti