13.12.2010

Pikkujouluperjantai, leffalauantai ja pakkassunnuntai


Viikonloppuna pikkujouluilimme Teemun kanssa Tampereella työpaikkani järjestämissä pikkujouluissa. Hauskan illan ohessa paljastui, että saamme firmalta joululahjaksi Ipadit. Ei huono! Sitäkin siis nyt odotan kuin kuuta nousevaa! Lauantai loikoiltiin välillä sohvalla ja sängyllä ja katseltiin leffoja. Leffalistalla oli mm. niin hyvä Twilight - Epäilys.

Sunnuntaina sitten odotti rakennustyömaa melkoisen pakkasen kourissa. Meillä Jämsässä pakkasmittari heitteli vähän -20 asteen kummallakin puolella, mutta sitkeästi päivän puursimme posket punaisina. Näissä kuvissa vielä näkyvät linjapukit ja muotit on nyt purettu, pressujen päältä otettu kaikki lumet pois ja täyttöä varten kaikki näyttää ihan hyvältä. 
Vielä näkyy lunta pressujen päällä ja näiden kuvien oton jälkeen sitä ehti vielä satamaan paljon lisää.
Lunta, lunta, lunta...
Perustukset peitettynä ennen täyttöä.

Lämmitin tekee tehtäviään pressujen alla.

Valo ei kuvaukseen liene paras mahdollinen, mutta työmaalamppujen valossa on tehty hommia joinain iltoina kymmeneenkin asti. Eetu totesikin, että työmaa näyttää ihan jääkiekkokaukalolta valaistuksensa perusteella.

Täyttö pitäisi vielä saada alta pois, mutta taas tänä aamuna oli pakkasta niin paljon, että koneiden käynnistyminen aiheutti haasteita. Ihan suunnitelmien mukaan ei  päästy täyttöä tekemään, vaan täyttö siirtyy huomiselle. Sähköt rakennustyömaalle tänään kuitenkin saatiin, eikä enää siis tarvita agrigaattia hurisemassa. Tosin hyvin agrigaatti on toiminut aina sen jälkeen, kun se on saatu alun yskimisen jälkeen pysymään käynnissä. 

Kylmän sunnuntain aikana ehdin ottamaan muutaman kuvan tontin näkymistä. Vaikka olikin kova pakkanen, ulkoilu tuntui koko ajan puuhaillessa ihan mukavalta. Ja etenkin auringon paisteessa maisema oli kyllä kaunis. 

Perjantaina saapuvaan suureen pakettiin on enää muutama päivä aikaa. Perjantaiaamuna talopaketin pitäisi olla aamulla kahdeksalta tontilla ja elementtejä aletaan laittamaan samoin tein paikoilleen.

Vaikka meillä lasketaankin päiviä talopakettiin, ei päiviä jouluaattoonkaan ole jäljellä kuin 11. Mukavaa Joulun alusaikaa kaikille!

1 kommentti:

  1. Kyllä noissa maisemissa kelpaa asustella.:)
    Ihanan näköistä!

    -H

    VastaaPoista