9.12.2010

Ihan vähän reilu viikko enää

Takana on itsenäisyyspäivän pidentämä viikonloppu ja kohta tämäkin viikko eli toisin sanottuna monta päivää intensiivistä raksailua. Tiistai- ja keskiviikkoiltojen rypistyksen jälkeen harkot ovat paikallaan ja pihalta on hävinnyt harkkoletkat ja muurauslaastisäkit. Tarkkaan oli Teemu muuten laskenut harkot, kaksisataisia harkkoja jäi nimittäin kokonainen yksi kappale yli tarpeen.

Talon piirteet hahmottuvat jo selkeämmin ja eilen seisoskelin perustusten päällä ja ensimmäistä kertaa hahmotin, miten korkealle talon lattia oikeasti tulee.Talosta tulee varmasti olemaan ihan kivat näkymät lähiympäristöön ja etenkin pellolle ja joelle.

Uuteen naapurustoon olemme päässeet myös jo hyvin tutustumaan.  Monet naapurit ovat piipahtaneet toivottamassa meidät tervetulleiksi Pääskysmäelle ja miltei joka ilta joku naapureista on tullut tarkastelemaan työmaan etenemistä. Pienet rupattelutuokiot uusien naapureiden kanssa piristävät mukavasti. Entistä enemmän odotamme siirtymistä kerrostalosta omakotitaloasujiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti