19.10.2011

Muuton jälkeistä elämää

Täällä ollaan ja asustellaan, vaikka hiljakseen ollaan oltukin. Lomailin viime viikon, eikä tietokonetta juurikaan tullut avattua. Hommat eivät loppuneet, vaikka muuttamaan päästiinkin. Nyt voidaan puuhailla asumisen ohella ihan omaan tahtiin ja laiskottelukin on kyllä maistunut. Vaikka pelkkä ihmettely on vienyt aikaa, on kotona tullut entistä valmiimman näköistä päivä päivältä. Kurkataan nyt vaikka ensin ulkopuolelle.
Takapihalle on päästy tekemään ensimmäiset istutukset. Muutama pieni mustikkapensas aloittelee siellä kasvuaan.
Ulkopuolella Teemu ja Eki laittoivat keittiön puolelle terassin pilarit paikoilleen ja tekivät katon siltä osin myös valmiiksi. Melkoisesti vaikuttaa talon ilmeeseen ulkopuolelta katsottuna, mutta myös sisäpuolella terassilla on suuri vaikutus. Keittiön puoli isosta tilasta tuntuu nyt paljon suojaisammalta ja yksityisemmältä.  

Takaterassin katto tiilineen. Takapihalle on levitetty mullat, joten ensi keväänä päästään sitten ajoissa istuttamaan nurmikkoa.
Ruokapöydän päälle testattiin Normann Copenhagenin isoa valaisinta ja se sopi siihen niin hyvin, että löysi siitä paikkansa. Ikkunasta pilkistää takaterassin katto.
Viime viikon torstaina Lumonilta käytiin asentamassa viherhuoneen lasitukset ja ne ovat kyllä ihan samanlaiset kuin tuossa mallitalossa. Vielä on tarvittu sirkkelöintipaikkaa ja sellaisena toimiii viherhuone, joten tuon tilan sisustaminen saattanee jäädä ensi kesään. Tai itseasiassa joulukuusellehan siellä olisi mahtava paikka!
Ensi kesänä siellä voi loikoilla riippukeinussa yrttien ja tomaattien ympäröimänä! :)

4 kommenttia:

 1. Hei!

  Hyvältä näyttää! Mikähän harmaansävy teillä on tuossa ruokailutilan seinässä? Olen itsekin ajatellut meidän tulevaan taloon jotain harmaata sävyä olohuoneen ja ruokailutilan yhteiselle seinälle. Esimerkiksi Tikkurlian Laasti

  Mukavia päiviä uudessa kodissa!
  Jaana

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Tuo harmaa oli lopulta Tikkurilan Symphony värikartan väri J447. Kiilto vaikuttaa kanssa jonkin verran tuohon värisävyyn. Etsittiin oikeasti harmaata sävyä ja tämä osui ihan nappiin.

  Kiitos Jaana ja Johanna! :)

  -Jenni

  VastaaPoista
 3. Moi!

  Minkä kokoinen ruokapöytä teillä on? Meille on tulossa samat tuolit ja pohdittiin mikä kokoinen pöydän pitäisi olla että päätyihinkin sopisi paikat.

  VastaaPoista