21.12.2011

Kurkistus

Joululimput ja saaristolaisleivät löytyvät pakkasesta, on leivottu, järjestelty kaappeja (koska sinnehän tontut kurkkivat) ja tehty jouluostoksia. Uusi jääkaappi on rikkoutuneen tilalla ja se on jo aika hyvin täytetty jouluruoilla. Kuusi on valmiina jalassaan viherhuoneessa, joulutohinaa ja tekemistä riittää, mutta koska paljon on teille vielä näyttämättä meidän uutta kotia, voisin nyt vilauttaa kuvia meidän isommasta wc:stä.

Isompaan wc-tilaan oli Onnin alkuperäisissä kuvissa piirretty suihku, mutta se päätettiin jättää meillä pois, joten saatiin tilaa ihan ruhtinaallisesti. Ison peilin edessä aamuisin yleensä onnistuukin molempien aamutoimet yhtäaikaisesti.

Seinäwc:n päällä on vessapaprurullia virkatussa korissa, pöytätasoilla vain välttämättömät tavarat, sillä laatikoissa on yllin kyllin meille kahdelle säilytystilaa. Nyt seuraa kauhea määrä vessakuvia. :)

Joulua ei juurikaan kuvissa näy, joten pitää palata joulupuuhien pariin. Punaista pyyhkeiden joukkoon ja hyasintti tarvitaan vessaankin joulun kunniaksi! Ihanaa joulunodotusta lukijoille!

3 kommenttia:

 1. Hyvälle näyttää, ihana tuo allas!

  Mukavaa Joulua Teille! :)

  VastaaPoista
 2. Kiireet taakse jäävät, kun tulee juhlan aika.
  Yössä tähdet loistaa, on totta joulun taika.

  Katson ulos pimeään, joulutontun siellä nään.
  Hän meitä kohti taivaltaa, iloinen poro mukanaan.

  Iloinen Joulutervehdys teille molemmille !

  t. Sirpa ja Asko

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Ensimmäinen joulu Onnissa sujui rauhallisissa merkeissä ja taas on palattu arkeen. :)

  t. Jenni

  VastaaPoista