7.12.2011

Kolmas kerta toden sanoo?

Itsenäisyyspäivänä huomasimme Boschin side-by-siden olevan lämpimänä kolmannen kerran lokakuun muuton jälkeen. Kaksi kertaa olisi vielä ymmärtänyt, mutta kolmannet pilaantuneet ruoat saivat pinnani jo katkeamaan. Kaksi kertaa siis sitä on jo korjattu aiemmin. Nyt sentään lupasivat vaihtaa jo koko koneen, eli uusi on tulossa tilalle. Toivottavasti se toimii. Suunniteltujen itsenäisyyspäiväruokien sijasta ruokamyrkytyksen välttämiseksi lautaselle haettiin hampurilaisateriat. Eikä yhtään naurattanut.

Kärsimme edelleen lievästä huonekalujen puutostilasta, joten Teemu päätti kasata Fatboyn talveksi sisälle. Josko siinä joulunpyhinä ehtisi vaikka ottamaan päivätorkut. Puusepältä saataneen muutaman päivän sisällä hinta-arvio sängystä ja viihdehuoneeseen olemme etsineet sohvaa ja yksi yli muiden on löytynyt.

Sitsin sohva olisi upea, untuvarouhetäytteinen, syvä ja siihen saatavan ison rahin avulla mahtava vierasvuode.

Talvi tekee epävarmasti tuloaan, täällä toivotaan kovasti pikkupakkasia ja lunta räntäsateen sijasta. Onneksi sisällä on jouluista ja lämmintä. Viikonloppuna Kodin Terrasta kotiutimme sypressin, ensimmäiset hyasintit kukkivat jo, joulukortit odottavat postitusta ja joulukalenteri on kasattu ikkunalaudalle.Huomenna pikkujouluillaan Tampereella Popedan tahtiin ja sunnuntaina suunnitelmissa on testata leivinuuni ensimmäisen kerran, josko siellä saisi vaikka joululimput paistettua.


Kengät jo kaivettu esiin!
Kivaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti