28.11.2011

Ensilumi

Meillä on lunta! Jo  sunnuntaina maa oli saanut märän lumipeitteen, mutta eilen oli jo ihan valkoista. Maa oli viikonloppuna kuitenkin vielä niin sulaa, että äitin kanssa istutimme pihalle muutamat kukkasipulit Teemun ja sähkömiehen asennellessa ulkovaloja paikoilleen.

Viikonloppuna kaivoin jouluvaloja ja vähän pallojakin esille ja kinkkukin hommattiin jo pakastimeen odottamaan paistoa. Joulumieli tulla tupsahti ensimmäisen adventin mukana. Juotiin glögiä ja leivottiin ensimmäiset joulupiparit. Ja syötiinkin ne jo, joten tänään leivottiin uudet. Suunniteltiin joulun syömisiä ja todettiin, että leivinuuni on testattava pian!


Löysin muuten suloisen digijoululehden tavallisten joululehtien lisäksi selailtavaksi: http://www.sweetpaulmag-digital.com/sweetpaulmag/winter2011#pg1. Kauniita kuvia ja ihania reseptejä.

Teemu ja sähkömies asensivat viime viikolla saapuneen poreammeen paikoilleen ja heti sunnuntai-iltana hyppäsimme testaamaan sitä. Se on kyllä superkiva! Meillä ei enää tarvita kylpylälomia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti