10.11.2011

Taulujen naputusta

Dymo on mun lemppari. Eteiseen on kehitteillä rivi dymotauluja. Kaksi on jo kehystettynä ja muutama vielä pitäisi saada tehtyä. Toisessa valmiissa seisoo talo ja toisessa sykkii sydän. Ehkä vähän kotikutoista, mutta on vaan kivaa napsutella ja upottaa tauluihin aiheeseen liittyviä sanoja eri kielillä tai piilottaa kuvioon pieniä viestejä.  Mikähän seuraava kuvio olisi?
Kivaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! Pitäisköhän ostaa itsellekin tuollainen kirjoitin, niin pääsisin napsuttelemaan. :)

  VastaaPoista
 2. Suosittelen ostamaan! :) Taidan napsutella sillä jotakin joulukortteihinkin tänä vuonna.

  -Jenni

  VastaaPoista
 3. Eksyin ensi kertaa blogiisi, kun googlasin Sitsin sohvia. Oma sohva on tilauksessa... Ihanat nuo taulut... täytyy heti lähteä Dymoa metsästämään! PS. Oletko löytänyt hyvää ovimattoa? Huomasin aiemman postauksen, että pari mattoa oli tilauksessa. Itse en nähnyt Ikeassa viime visiitillä mitään kelvollista, eikä mistään muualtakaan ole löytynyt kuin perus kurasyöpöt tms. Ja vielä utelisin, että onko teillä betoniallas veskissä? Näyttää niin Kvikin altaalta, joka on itselläkin harkinnassa... - Minna

  VastaaPoista
 4. Oih, käy kateeksi tuo sohva. Meillä ei ole vielä raskittu tilata. Ehkä pian saan miehen ympäripuhuttua. :) H&M:ltä ostin muutaman ovimaton ja ne ovat kyllä muuten ihan kivat, mutta ehkä vähän hankalat puhdistaa. Eteisessä on Hello! tekstillä matto ja kodinhoitotilan käytävällä pilkullinen musta matto. Hobby Hallissa katselin nyt kanssa olevan ihan kivoja mattoja. Meidän ison vessan allas on tosiaan Kvikiltä, se on graniittia ja tykkään siitä tosi paljon. :) Kiva, kun olet löytänyt blogiin! :)
  t. Jenni

  VastaaPoista