10.11.2011

Ensi kuussa on joulu!


Blogissa on ollut hiljaista, mutta muuten on touhuttu sitäkin enemmän. Kotona on siivottu, kasattu makuuhuoneiden liukuovikaapit, saunottu, vähän laitettu pihaa eteenpäin ja kaikenmoista pientä saatu aikaiseksi. Suloisia pieniä oli kylässä vanhempiensa kanssa viikonloppuna, sosiaalista elämääkin rakentamisen jälkeen on siis jo havaittavissa. Pikkuhiljaa aletaan päästä myös eroon siitä "pitää tehdä jotakin" -tunteesta. Nyt vähän kuvia meiltä...


Tuulikaappiin on laitettu hylly paikoilleen ja nyt siihen päälle saa kynttilöitä palamaan ja sisään tullessaan siihen voi laskea vaikka avaimet. H&M:ltä tilatut ovimatot olivat tosi kivat ja Hello!-matto pääsi ensimmäiseksi lattiaan. Toisen laitoin viherhuoneen ovien eteen, näkyy tuossa edellisessä kuvassa.Eteiseen löytyi nyt ainakin aluksi kiva edullinen valkoinen naulakko.
Stockmannin verkkokaupasta löysi tiensä kotiin kaksi lisäkappaletta A110-valaisimia. Niiden lisäksi kotiutin Konstsmiden kaupunki- ja maalaismaisemasiluettiset kyntteliköt. Vähän modernimmat tavallisten tilalle. Koska pimeä tulee jo niin kovin aikaisin, pääsivät kyntteliköt heti paikoilleen Tai ainakin aloittivat paikkansa etsimisen esillä. Ja alkaahan sitä pikkujoulukausikin olemaan jo näillä näppäimillä!


Kuuraisia aamuja oli viime viikonloppuna, tällä viikolla maassa kävi jo vähän luntakin, nyt taas aamulla sateli vettä.
Aiemmin vilauttamani kukat ja sudenkorennot löysivät myös paikkansa seiniltä, keittiöön ja eteiseen niitä sijoittelin. Ja seiniä säästääkseni käytin kiinnitykseen sinitarraa pakkauksessa mukana tulleiden nastojen tai teippien sijasta.

 
Eilen meitä vihdoin odotti pihassa suuri paketti! Poreamme on usean kuukauden odottamisen jälkeen saapunut! :) Seuraavaksi siis varmaankin kurkistetaan kylppäriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti