1.3.2011

Lauantaina juhlittiin minua, eilen juhli Onni!


Kyllä vain, kalenterista huomasin, että eilen oli Onnin nimipäivät! Onnia juhlistettiin illalla villoittamisen merkeissä ja juotiin siinä myös lasilliset Pommacia. :)

Lauantaina minulle tuli vuosi lisää ikääni, silti vielä on kolmeenkyppiin matkaa. Suunnitelmissa oli viettää synttärit rakennuksella, mutta Teemun mielestä olimme ansainneet vapaapäivän. Aamu alkoi ihanasti  köllöttelyllä ja Tempan leipomalla kakulla. Joo o, oli leiponut mulle itse kakun! Sydämen muotoisen. <3 Ihana! Kakuttelun jälkeen ajelimme Jyväskylään rautakauppakierrokselle. Vaatekaupat ovat niin sujuvasti vaihtuneet rautakauppoihin. Laattoja, tapetteja, maaleja, kiukaita, valaisimia, keittiöitä, kylppäreitä, siemeniä... Katseltavaa ja mietittävää kyllä riittää ja suunnittelu ja eri vaihtoehtojen pyörittely on tavattoman hauskaa.

Ihana kakku ja hyvää!

Kakun lisäksi minua lahjottiin ihanalla Qivan kaulakorulla. Tuo Qiva (http://www.qiva.fi/) on muuten aivan ihana koruliike Jyväskylän keskustassa. Kihlasormuksia etsiessämme eräästä toisesta liikkeestä meidät ohjattiin sinne, kun mieleisiä sormuksia ei heillä ollut tarjota. (Loistavaa palvelua sekin kyllä!) Tuolloin pari vuotta sitten liikkeessä kultasepän kanssa suunnittelimme sormuksemme ja sen jälkeen Teemu on tasaisin välein yllättänyt minut Qivan lahjapusseilla.
Qiva on kyllä kiva! :)
Äitini ja siskoni tekivät visiitin Jämsään viime viikolla lomaillessaan ja heiltä sain kauan kaivatun Arabian lasagnevuoan. Lasagne oli ensimmäinen ruokalaji, jonka lapsena opettelin ja suorakaiteen mallinen vuoka on ollut ostoslistalla jo kauan. Lisäksi sain Jamie Oliverin sudin ja mittalusikat. Olen viettänyt elämää ilman pullasutia poltettuani vanhan pullasudin harjakset muoviklöntiksi ja parilla edellisellä pullanleivontakerralla olen joutunut turvautumaan sormeen voidellessani pullia. Siistiä jälkeä, mutta voi miten hidasta.

Laskiaispulliin sormea parempi työväline voiteluun!
Vaikka aikuinen olenkin, sanon silti, että on ihana saada näin ihania lahjoja! :) Niin ja Jone Nikulankin näin livenä pikkuisen veljeni vannoessa valansa perjantaina armeijan harmaissa. Meidän oma autosotamies!

Sunnuntaina intoa ja virtaa täynnä saimme saunan ja viherhuoneen puoleisen osan talosta miltei kokonaan villoitettua. Illan päätteeksi kannoimme naapurin Jannen kanssa kaikki villapaalit valmiiksi sisälle ja nippa nappa mahdumme vielä itse joukkoon. Jannellakin on tällä viikolla hiitoloma, joten reippaana ekaluokkalaisena hän lupasi tulla arki-iltoinakin auttelemaan rakennukselle. :)

Tämä viikko vierähtää vielä villoituksessa, mutta kun oikein olemme ahkeria, saatamme ensi viikolla päästä siirtymään jo seuraaviin puuhiin ja sitten hiljalleen voidaan sisätiloja alkaa lämmittelemään. Ihanaa muuten, kun lämpötila ulkona on kohonnut pikkupakkasiin!

Loisto viikonloppu takana! <3

Ja on muuten kiva saada kommentteja! Kiitos niistä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti