19.1.2011

Piristävä viikonloppu

Taakse jäänyt viikonloppu oli sangen onnistunut rakennusviikonloppu. Lisäksi lauantaina pääsimme eroon suuresta osasta pihan lunta pyöräkuormaajan pyöriessä hetken tontilla ja ohessa turhautuneisuuden aste hävisi samaa tahtia lumen kanssa. Huomattavasti helpompaa puuhailla, kun ei ole vyötäröön asti lunta. Lauantaina etupuolen katolle laitettiin loput rimat paikalleen ja sunnuntaina laitettiin ruoteet, joten etupuoli odottelee nyt tiilikattoa päälleen.

 

Tauonkin ehdimme viikonloppuna rakentamisesta pitämään, sillä lauantai-iltana juhlistimme pienen kummityttömme ristiäisiä. Tyttö sai kauniin nimen ja oli ihan hiljaa kiltisti Teemun sylissä ristimisen ajan.



Eilen illalla siirryttiin talon takapuolelle ja laitoimme Teemun kanssa takaverannan kattovasat paikalleen. Tuohon takaverannalle on käynnit keittiöstä ja kylpyhuoneesta ja tuo kylpyhuoneen ulko-ovi ihmetytti minua jo elementtien kasausvaiheessa. Tuo ihmetys syntyi siitä, että ovessa on alhaalta ylös asti täysin kirkas lasi, eli naapurista on sitten hyvä katsella, kun meillä käydään saunomassa. Julkisivukuvissa tätä ovea ei näy, koska oven eteen sentään tulee verannan koristerimoitus ja näin ollen tuo oven outous on jäänyt meiltä tilausvaiheessa huomaamatta. Siihen pitää keksiä sitten tuonnempana jokin ratkaisu, esimerkiksi kalvo tai uusi ovi. Mutta eikö ylipäätään ole ihan outoa, että kylpyhuoneen ulko-ovi on läpinäkyvää lasia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti