24.1.2011

Eko-nappi

Lauantaina saimme Teemun kanssa paneloitua takapuolen räystään ja nyt ruoteet ovat päällä toisellakin lappeella. Pikkuhiljaa päästään siirtymään sisäpuolelle. Tiilet laitetaan katolle vasta, kun on kantavat väliseinät paikallaan, eli ajankohta lienee maalis-huhtikuussa.

Seuraavana vuorossa on kuulemma IV-putkien asennus ja sitten ne 100 paalia villaa pitäisi saada jonnekin uppoamaan. Tämän viikon arki-illat varmasti kuluvat sellaiseen pieneen näpräämiseen, mutta viikonloppuna voi sisällä jo tapahtua jotakin.

Rakentamisen ohessa kovasti pohdimme sisustusratkaisuja. Suuret linjat meillä on kyllä jo selvillä, mutta vähitellen pitäisi alkaa päättämään yksityiskohdistakin.

Eilen illalla selailin uusinta Plaza-lehteä ja silmään osui Oraksen mainos Oras Natura suihkusetistä. Kuumat pitkät suihkut ovat ihania ja suihkutellessa saattaa vierähtää tovi ja samalla kulua hirvittävä määrä vettä. Mikäpä siis olisikaan parempi vaihtoehto kuin suihkusetti, jonka Eko-painikkeen avulla voi säästää vettä jopa 50 prosenttia tinkimättä kuitenkaan suihkunautinnosta: http://www.orasnatura.com/fi. Kovin erikoisen näköinen tuo suihkusetti ei ole (aika tavallinen), mutta muut ominaisuudet viittaavat kyllä tällä hetkellä siihen, että meidän kylpyhuoneestamme saattaa kesällä pari kappaletta niitä löytyä.
Eko-painikkeinen suihkusetti.

2 kommenttia:

 1. Hei Jenni ja Teemu!

  Olemme tiiviisti seuranneet Onni-projektin etenemistä. Runsasluminen talvi ja pitkään kestäneet kovat pakkaset ovat varmasti tuoneet oman lisänsä rakentamiseen. Onneksi kevätaurinko alkaa kohta jo lämmittämään.

  Hienolta kaikki näyttää!

  t. Sirpa ja Asko

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Kyllä on lunta luotu ja varpaitakin on välillä palellut, mutta hyvä puoli niissäkin on ollut sillä pikkupakkaset tuntuvat nyt ihan keväältä. :)

  Kiva, kun seurailette etenemistä!

  t. Jenni ja Teemu

  VastaaPoista