2.2.2011

Ideoiden keruuta ja näpräilyä

Näpräämisessä vierähti viime viikko ja vielä viikonloppukin. Katolle saatiin harjalauta paikalleen Teemun isän avustuksella ja minäkin lauantai-iltana keräsin kaiken rohkeuteni ja kapusin katolle pitämään viimeisiä ruoteita paikallaan, kun Teemu naulasi niitä kiinni. Kiipeilyni ei kuulemani mukaan kylläkään ollut kovin sujuvaa.

Perjantai-iltana sain Teemun houkuteltua laattaliikkeeseen katselemaan laattoja kylpyhuoneeseen ja vessoihin. Laattaliike oli Teemun mukaan minulle sama asia kuin lapselle karkkikauppa. Muutama tehostelaatta iski heti silmään ja nyt meillä on aika varattuna sisustussuunnitteluun tuohon samaiseen laattaliikkeeseen. Laattaliikkeen jälkeen piipahdimme Puustellilla ja sieltäkin saimme sovittua suunnitteluajan keittiötä ja muita tiloja silmällä pitäen. Nyt siis on mahtava määrä esitteitä selattavana ja netistä löytyy aina lisää.

Puustellin jälkeen kävimme vieraisilla tuttavaperheen uudessa omakotitalossa Jyväskylässä. Heillä on piharakennuksessa mustaksi värjätty sauna, joka luo varmasti saunomiseen ihan oman tunnelmansa. Sisäsaunassa taasen oli perinteisen väriset lauteet, mutta esimerkiksi katossa panelit muodostavat upean kuvion ja muut yksityiskohdat tekivät saunasta mielenkiintoisen. Sävytetty sauna on siirtynyt myös meidän suunnitelmalistallemme. Heidän talonsa on kaksikerroksinen ja neliöitä on suurin piirtein yhtäpaljon kuin meillä. Ilman väliseiniä vaan tuntuu vaikealta hahmottaa, että tilaa tosiaan tulee meilläkin olemaan niin paljon.

Helmikuun puolella ollaan jo! Illatkin alkavat jo pitenemään, valoisaa aikaa riittää paljon pidempään kuin kuukausi sitten. Lintujen laulu vähän jää Teemun huudattaman radion möykän alle, mutta raksalla tarvitaan kuulemma rokkia. Ei siihen voi mitään sitten sanoa.

Niin se aurinkokin taas pilkistelee.
Joko olisi kevättä ilmassa?
Meidän Onni. :)
Ja aurinko näkyy ihan kunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti