8.5.2011

Grillikausi avattu!

Meillä on uusi grilli, joka painaa niin paljon, ettei kaksin millään tahtonut onnistua kanto peräluukusta merikontin suojiin.  Uutukainen on Weber Genesis 320 -malli pronssin värisenä, kuten kuvassa näkyy. Ja grillaaminen onnistui hienosti. Kiva saada eväsleipien sijasta oikeaa ruokaa rakennuksella.
Grilli tämän hetkisellä "terassilla". Viikonlopun keleissä kelpasi kyllä grillailla näissä puitteissa. :)
Grillin sijoittaminen on pistänyt miettimään terasseja ja saanut haaveilemaan jo terassikalusteistakin. Ostoslistan loppupäähän on tähän mennessä päätynyt Fatboyn riippukeinu. Värejä on lukuisia mistä valita ja  siinä voisi ottaa kesälomalla päiväunet ja lueskella vaikka syksymmälläkin kirjaa peiton alla. Ja siihen taidettaisiin mahtua kaksinkin makoilemaan. Fatboyn voisi talveksi siirtää viherhuoneen puolelle suojaan. Riippukeinun lisäksi tarvitaan toki varsinaiset terassikalusteetkin, vähän ollaan vilkuiltu polyrottinkisia ryhmiä. Ihan lähiaikoina ei ole vielä kuitenkaan tarvetta kalusteille, kun ne terassitkin pitää tehdä ensin, mutta hyvä olla ajoissa suunnittelmassa.

Fatboyn headdemock Fatboyn sivuilta.
 Ihanaa myöhäistä äitienpäivän iltaa äideille ja mummoille!

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva ollut lukea teidän blogianne, sillä olen huomannut että meillä on hyvin samankaltainen maku monessa asiassa! :) Olemme itse suunnitelleet rakentavamme Trend 152:n vähän muokattuna ja näissä talomalleissahan on paljon samaa. Odotammekin innolla teidän talonne edistymistä, sillä näemme vähän samalla millainen omastamme tulisi! :) Meillä vielä odotetaan sitä, että haluamamme tontti tulee myyntiin.

  Myös valitsemamme keittiö ja takkamallit ovat kuin omista suunnitelmistani, tosi hienoja! Myös vastaavanlaisesta lattiasta olen haaveillut. Musta-valko-harmaat sävyt yhdistettynä piristäviin väriläiskiin on omaankin makuuni!

  Tsemppiä loppukevään rakennuspäiviin, varmaan ihanat ilmat ovat piristäneet mieltä teidänkin työmaallanne!

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun seurailet blogia! :) Katsoin Omatalon sivulta tuon 152 talon ja paljon niissä tosiaan on samaa. Vino sisäkatto löytyy siitäkin ja ainakin meidän mielestämme se on upea, vaikkakin työtä teettääkin.

  Nyt keväällä on ollut todella kiva puuhailla omalla rakennuksella! :)

  Hienoa, kun maut osuvat yhteen. Voit vinkkailla meillekin, kun tulee hyviä ideoita mieleen! :)

  -Jenni

  VastaaPoista