31.5.2011

Lomailua?

Rakennuksella on edistytty hyvin. Teemun loma ei siis ole ollut kovin rentouttava. Aika menee nopeasti ja välillä ihmetyttää, miten nyt ollaan jo näin pitkällä. Paljon on vielä tekemistä, mutta paljon on jo valmistakin. Teemu on saanut suurimman osan seinistä muurattua valmiiksi ja kaikki kipsilevyt pienimpine soiroineenkin ovat paikallaan. Tämän viikon loppupuolella tai ensi viikon alussa seinät tasoitetaan ja sitten päästään maalailemaan. Keittiöön Teemu on rakentanut otsan ja nyt hahmottuu selvemmin, miten keittiökalusteet tullaan sijoittamaan syvennykseen. Sunnuntai-iltana vielä rappailtiin sähkörasioita kiinni ja tasoiteltiin oven pieliä. Hanarasiat Teemu on laittanut paikoilleen ja sähkömieskin kävi lauantaina edistämässä taas sähkövetoja. Valaistusta on mietitty pää höyryten ja monenmoisia kaapeleita hankittu. Eilen Teemu alkoi viimeistelemään kipsilevyseiniä tasoitusta varten.
Kuvat ovat vielä viime viikolta, mutta tässä näkyy nyt olohuoneen ylös asti muurattu seinä ja keittiösyvennys. Kuva vääristää kokoa, näyttävät tässä niin pieniltä, vaikkeivat todellisuudessa sitä ole.
Olohuoneen seinä toiselta puolelta.
Kaivinkoneen pitäisi tulla tontille torstaiksi ja pikkuhiljaa siis pääsemme pihankin kimppuun. Tavaroita on siirrelty jo sivuun ja pihalta on raijattu roskia ja turhia tavaroita pois. Kivijalka pitäisi rapata ja maalaustyöt aloittaa. Maalivalinta pitäisi siis ulkopuolelle tehdä pian.
Pihatöitä odotetaan jo innolla. Pikkutaimet pitäisi pian päästä istuttamaan maahan. Tässä kuvassa takana näkyy se meidän kylppärin "vesiputouslaatta".Ei kommentteja:

Lähetä kommentti