4.6.2011

Hulinaa ja vilinää


Rakennuksella on myllerretty pihaa, vedetty kaapeleita ja putkia pitkin poikin ja sokkeli on tasoitettu kertaalleen. Sisällä on rappailtu ja siloiteltu sekä kipsilevyväliseinät on nauhoitettu, huomenna seinät tullaan vielä tasoittamaan ja sitten voi alkaa sutimaan maalia seinään. Tekemistä riittää ja vähän kaikkea pitäisi saada tehtyä yhtä aikaa. Suunniteltavaa ja hommattavaakin on jäljellä vaikka miten paljon. Meidän molempien pikkuveljet kävivät taas vapaapäivinään jeesimässä. :)

Talon ulkopinnalle löydettiin etsitty maalisävy, joten nyt pääsen maalaamaan toden teolla. Talostahan tulee pitkälti saman värinen kuin talomalliston kuvassa. Tumman siniharmaa siis. Siskolle terkkuja, että maalihommaa olisi nyt tiedossa, jos vaikka viikon tai parin päästä matkaisit tänne päin. ;)

Niin ja rakensin minä (Eetu ja Teemu kyllä auttoi) ensimmäisen kasvilavankin jo odottamaan pihatöiden etenemistä. Kuvaa en kyllä muistanut ottaa, mutta josko sitten huomenna. Uritettua kestopuuta Teemu oli hommannut ja ihan kiva siitä tuli minunkin puusepäntaidoillani.
Viimeiseksi nämä minun iänikuiset tulppaanini, joista osa siis nyt kukkii. Ihania! Naapurin pikkupoikakin kävi kamerakännykällä ottamassa kuvia, kuvitteli varmaan niissä olevan jotakin erikoista, kun niistä niin paljon olen puhunut. :D Ovathan ne ensimmäiset oman pihan kukat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti