25.6.2011

Juhannuksen rungot

Piipahdin tässä elokuvan katselua aloitellessamme (Teemu on taas nettimotossa) kertomaan, että keittiön osat ovat oikean värisiä, laadukkaita, rungot ovat jo kasassa ja osat sopivat hyvin toisiinsa. Tällä hetkellä ollaan ainakin todella tyytyväisiä valintaamme. Kaikki oli hienosti pakattu ja ohjeet ovat selkeät ja myyjämme on vielä numeroinut kaikki kaapit erikseen ja kutakin kaappia varten on oma komponenttilistansa. Runkojen kasaus oli helppoa ja minunkin tekemänäni nopeaa. Eetu oli taas meitä jeesimässä, eikä hänen avullaan kasaukseen kulunut aikaa päivääkään. Teemu kipsilevytti otsan valmiiksi ja iltasella vielä nauhoitti saumat ja kittasi ruuvinkannat.
Eetu laittoi myös keittiön otsaan valmiiksi paikat ja johdot valaisimia varten, sillä nyt olemme vihdoin päättäneet, millaiset valaisimet tuohon laitetaan.  Valaisin on Philipsin Ecomoods -sarjan seinävalaisin ja ne pitää heti maanantaina käydä tilaamassa tuosta paikallisesta valaisinliikkeestä.

3 kommenttia:

  1. Hei, google toi minut sivullenne kun etsin falmecin polar whitea. Olitte suunnitelleet samaa hankintaa ja kyselinkin mistä löysitte sille toimittajan Suomesta? Käynnistelemme raksaprojektia, joten taidankin tutustua paremmin blogiisi. Hyviä ideoita Falmecin lisäksi näyttäisi löytyvän muitakin :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiva kun olet löytänyt blogiini. :) Emme itseasiassa ole kyselleet Polar Whiten perään tarkemmin, meillä kun päädyttäneen kuitenkin teräksen väriseen liesituulettimeen, koska takan hormikin on teräksinen. Kannattaa kysellä kodinelektroniikkaliikkeistä, palvelusta riippuen kun pystyvät tilaamaan monienkin toimittajien tuotteita asiakkaille.

    VastaaPoista
  3. Hmm totta meilläkin tulee takka keittiön viereen ja samalla kertaa kummatkin ovat näkyvissä.. Täytyykin kysellä liikkeistä samalla kun pitäisi etsiä jääkaappia ja muuta hurisijaa. Ja takkaakin :) Aivan ihana tuo takka mikä teille on tulossa.

    VastaaPoista