9.6.2011

Valaisimia ja säilytystä

Päädyin yksi päivä Jyväskylässä Sisustus Ilo nimiseen liikkeeseen ja paitsi, että liike oli pullollaan kauniita huonekaluja, valaisimia, tekstiilejä jne. tunsin itseni poikkeuksellisen tervetulleeksi tähän liikkeeseen. Myyjätär jaksoi esitellä minulle paitsi heidän valikoimaansa, myös tilattavia tuotteita kuvastosta ja hän oli aidosti kiinnostunut meidän uuden kotimme sisustuksesta.

Liikkeen ikkunassa oli Kartellin Bloom-valaisin kristallin värisenä ja se on saatava kotiin. Kuvittelin viime viikon perjantaihin asti, että muita vaihtoehtoja ei keittiön pöydän päälle taida enää olla, kunnes törmäsimme Jämsässä valaisinliikkeessä Ledino-valaisimeen, joka on tyyliltään melko erilainen kuin Bloom, mutta kuitenkin täysin meidän kotimme tyyliä. Kaunis on kyllä tuo FLY valaisinkin, se voitaisiin hankkia jossain vaiheessa ehkä harmaana johonkin toiseen huoneeseen.
Kartellin sivuilta lainattu Bloom. Meille siis tulisi tuollaisena kristallin värisenä.
Philips Ledino riippuvalaisin Philipsin sivuilta.

Fly!
Vähintään upotettavat spotit ja mahdolliset kylpyhuoneen kuituvalot meidän pitäisi hankkia viimeistään ensi viikolla. Olimme jo mielessämme ajatelleet, että vielä ei ole ledien aika, mutta nyt on mieli hieman kääntymässä. Ledit kun eivät juurikaan kuumene, ne tarvitsevat vähemmän asennussyvyyttä. Energian kulutus on vain murto-osa halogeenien viemästä energiasta eikä polttimoitakaan tarvitsisi olla koko ajan vaihtamassa. Kalliimpia ledit toki ovat, hintaerot ovat melko suuriakin, mutta ehkä kannattaisi nyt panostaa kerralla. No, vielä mietitään tätä.

Valaistuksen lisäksi Sisustus Ilon liikkeestä löytyi Componibili säilytysjärjestelmä, joka sopii materiaalinsa puolesta hyvin kylpyhuoneeseen, jonne olemme nyt ajatelleet sellaisen hankkia. Minä kun inhoan niitä kylpyhuoneiden shampoopullopidikeviritelmiä, joista pullot tipahtelevat ja korkit menevät rikki. Kolmekerroksinen pyörällinen valkoinen vastaisi varmaankin parhaiten meidän tarpeisiimme ja sopisi uuteen kylppäriimme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti