5.7.2011

Takapiha ja työlistaa

Meillä on takapiha! Viime viikolla nimittäin kaivinkonekuski saapui paikalle ja tasoitti valtavan maakasan talon takaa hetkessä pihaksi. Maata riitti todella hyvin ja aikaisemmin melko jyrkkä takapiha on nyt miltei tasainen, loivasti laskee poispäin talosta. Ensimmäistä kertaa nähtiin kunnolla talokintakapihan suunnalta. :) Nyt on helpompi suunnitella tuotakin osuutta tontista.


Sunnuntaina tontille tuotiin vielä muutama kuorma maata ja takapuolen putket ja eristykset saatiin myös piiloon. Viikonloppuna keittiötä saatiin vain vähäsen eteenpäin, aika kun kului kaivinkoneen kanssa ulkona. Ensimmäisiä kaapinovia laitettiin paikoilleen ja vähän kurkattiin ovien muovien alle, mutta eilisen illan aikana saatiin keittiön seinäkaapit jo pitkälti paikoilleen. :)

Tällä viikolla jatketaan keittiön kasausta, haetaan keittiön tasot, kodinkoneet ja Eetulle varastoon keittiön pöytä. Lisäksi ulkona jatkuu pihan myllerrys, tavaroita pitäisi kannella pihatöiden alta muualle ja viherhuoneen ja sisäänkäynnin betonilaattojen valuvalmistelut pitäisi aloittaa. Ei tarvitse tälläkään viikolla seistä tumput suorina. ;)

Sisällä pitäisi myös jatkaa pintojen maalausta. Viikonloppuna haimme rautakaupasta Tikkurilan Lumi -maalia, sillä Jasmiini näytti mielestämme hieman kellertävältä ja toiveissa on viileä, puhdas valkoinen. Vaatehuone, kaappien takuset, sekä keittiön ja kodinhoitotilan takuset maalattiin Jasmiinilla ja Lumella aloitin meidän makuuhuoneestamme. Ensi viikolla aloitan kesälomani ja on siis aikaa esimerkiksi maalata seinäpinnat kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti