14.9.2011

Alppi valmis!

Takka on vihdoin valmis! Nyt saadaan tehtyä olohuonekin valmiiksi. Makuuhuoneet alkavat olla pientä viimeistelyä vaille valmiina. Listatkin ovat paikoillaan! Pääsen kasailemaan vaatehuoneen kalusteita!
Samaten alkavat valmiina olla lattialaatoitukset, enää pikkuvessa odottelee laattojaan. Eetu laatoitti Teemun opastuksella lauantaina eteisen lattian ja kodinhoitotilan välitilan. Teemu on viimeistellyt kylpyhuoneen laatoituksia, laatoittanut ison vessan lattian ja teknisen tilan lattian.
Iso wc vielä odottaa seinälaattoja ja kalusteita.
Kodinkoneet ovat paikoillaan niin keittiössä kuin kodinhoitotilassakin. Eteisessä ja keittiössä palavat valot ja muutamia pistorasioitakin on jo kytketty.
Keittiö on viimeistelyä vaille valmis. Vielä vähän listoja ja säätöä.
Entistä enemmän se jo kodilta näyttää!

3 kommenttia:

 1. Nyt kun aloin kommentoimaan, ni kommentoidaan sit ja kunnolla :)
  Meillä kans uuniseppien alppi harkinnassa? Onko jotain mielipiteitä jo suuntaan tai toiseen kyseisestä valmistajasta/mallista muodostunu? Ja saapiko kysyä; Mihinkä hintaan saitte kyseisen takkaleivinuunin?
  -Minna

  VastaaPoista
 2. Kiva saada kommentteja! :) Antaa tulla vaan!
  Takkaan olemme todella tyytyväisiä (tosin tulta meillä ei siellä ole vielä ollut, mutta suuri ulkotuli paloi hurjan tasaisesti), malli on ihan mahtava ja on kuin tehty meille. Ainoa miinuspuoli tuli toimituksista sillä virheellisten toimituksien vuoksi takka viivästyi kolmisen viikkoa. Uuniseppien asentaja teki todella siistiä jälkeä ja hoiti myös reklamaatiot puuttuvista osista omatoimisesti. Ja noin kymppitonni tuohon takkaan upposi.

  -Jenni

  VastaaPoista
 3. Suuren suuret kiitokset tiedoista ja kiva kuulla positiivisia kommentteja Uunisepistä! Kun oon ihan rakastunu tohon takkaleivinuuniin, mutta tosi paljon uunisepistä löytyy negatiivista palautetta, ni nyt käyny sit empimään, että uskaltautuuko tota ottamaan! Ehkä uskalatutuiskin :) Ja tuota hintaluokkaa se on meillekin tarjouttu!
  -Minna

  VastaaPoista