26.8.2011

Ennen uutta viikonloppua

Viime viikonloppu sujahti, edessä on taas uusi. Rakennuksella oltiin ehkä tehokkaampia kuin olisin uskonutkaan. Pikkuveljet on huippuja. :) Viime viikonloppuna Eetu asensi liesituulettimen sähkömiehen avustuksella kattoon ja saarrekkeen kaapistot ja astianpesukoneen paikoilleen. Keittiö näyttää jo ihan keittiöltä. Vielä tasot paikoilleen (kunhan saadaan se pitkä taso raahattua Pirkkalasta Jämsään), uuni, mikro ja liesi asemiinsa ja viimeinen ovien säätö ja se on siinä! Valoja ja pistorasioita, sekä valokatkaisijoita on myös jo paikoillaan ympäri taloa. Ja teknisessä tilassa on sähkökaapit seinällä. Keittiön otsan valaisimetkin on asennettu paikoilleen ja kaikkien makuuhuoneiden lattiat ovat valmiita.

Lauantaina Teemu pääsi vauhtiin laatoituksen kanssa. Kylpyhuoneen seinät on jo miltei laatoitettu ja ne on supersiistit ja meidän mielestä tosi hienot. Tämä rakentamisen vaihe on ehdottomasti paras, kun tulee näkyvää valmista nopeasti. 

 
Huomenna meillä on luvassa talkoot. Tarkoituksena rakentaa takapuolen terassia ja saunaa eteenpäin.  Tänään töiden jälkeen voisi leipoa. Jos saisi vaikka kopioitua lounastunnilla nähdyt valtavat korvapuustit.

5 kommenttia:

 1. Ihanan valoisaa ja jo niin valmiin näköistä!

  VastaaPoista
 2. Kyllä se pikkuhiljaa alkaa valmistumaan. :)

  VastaaPoista
 3. keittiö näyttää tosi hienolta.
  viimiset rakentamiset teillä enää. valmiilta näyttäää...
  meillä ei vielä noin pitkällä,
  mutta tarkoitus muuttaa ennen joulua.
  päivi

  VastaaPoista
 4. Kiitos Päivi! Sisätöissä aletaan meillä olemaan jo voiton puolella. Sitten alkaa ulkopuolen fiksailu. Tsemppiä teidänkin projektiin. :)

  VastaaPoista
 5. Hienolta näyttää! Meille on tulossa aika samanlainen, -tyylinen sekä -kokoinen k+oh-tila. Mitkä ovat tilan tarkat mitat? Mikä on teillä sisäkaton kaltevuus? 1:3? Miten olette aikoneet hoitaa liesituulettimen yläpuolisen osan vaipan verhouksen? Mietinnässä meilläkin ko. liesari, mutta tuon mahd.huomaamaton verhoilu askarruttaa..

  Tsemppiä loppurutistukseen! Henkka

  VastaaPoista