8.8.2011

Pahvien suojissa!

Mukavasti rakennellessa meni taas viikonloppu. Perjantaina rakennukselle saapui laminaatit ja äidin kanssa saimmekin eilen kaksi huoneista laminaattiin Teemun vielä tasoitellessa muiden huoneiden pohjia.  Enää jäljellä on yksi makuuhuone ja sitten kuivien tilojen lattiat ovat laminaattia vaille valmiit. Tykätään tuosta vaaleasta lattiasta kovasti!
Listat vielä!
Lattiasta oli vaikea saada kuvaa sen vaaleuden vuoksi.
Laminaattien lisäksi rakennukselle on tullut tavaraa viime aikoina melkoisen paljon. Seinäwc:t, lämminvesivaraaja, ilmanvaihtokone, laatat jne. Ja tietenkin nuo tavarat ovat aina tiellä ja niitä on siirrelty paikasta toiseen. Nyt kun meidän makuuhuoneeseemme saatiin laminaatti (ja se on pitkälti listoja vaille valmis!), suojasimme äipän kanssa lattian pahvilla ja kannoimme tavarat tuonne makuuhuoneeseen, jolloin muualle saatiin tilaa.

Tänään tutkailin sisäovia, sillä ne pitäisi saada tilattua. Avaruutta hakiessamme olemme jättäneet pois ovet olohuone-keittiön ja työhuoneen (josta taidetaan kuitenkin tehdä viihdehoune, mutta siitä lisää myöhemmin) väliltä sekä tuulikaapista. Näin ollen sisään astuessaan tila on oikeasti avara ja entistä valoisampi! Minun makuuni parhaiten sopivat sisäovet löytyvät Jeld Wenin mallistosta. 
Tavoitteena on löytää hieman modernimmat sisäovet ja nelipeilinen valkoinen miellyttää silmää.
Kylpyhuoneen oveksi upea olisi tämä musta oksallinen ovi, taitaa vaan olla upean hintainenkin. Kuvat Jeld Wenin sivuilta.
Minä valitsin, Teemu hyväksyy ja tilaa. ;)

2 kommenttia:

  1. Kivan näköiset ovet! Meillä katseltu Matti-oven mallistoa, 1-peiliset tulossa. Noissa Jeld Wen -ovissa on kyllä paremman näköiset helat (vai mikä tuo "ovenkahvan ympärys" nyt onkaan nimeltään...)

    Mistä ajattelitte tilata, paljonko maksaa? ;)

    VastaaPoista
  2. On se kuulemma hela. :)

    Puukeskukselta Teemu oli saanut tarjouksen ja tuo 4-peilinen tulisi maksamaan karmeineen reilun 150 euroa. Ei halvimmasta päästä, mutta laadukas ovi. Oksaovea ei sitten taidakaan saada ihan siihen hintaan, vaan maksanee seitsemästä kahdeksaan sataan euroa. Niitä tarvitaan onneksi vain yksi.

    VastaaPoista