15.8.2011

Messuilua

Perjantaipäivävapaa teki terää! Lauantaina oli kuin sunnuntai, mutta seuraavakin päivä oli vapaa. :)

Teemun uudella moottoripyörällä oli mukava ajella ja kilometrejä kertyi päivän aikana kuutisen sataa. Poikkeiltiin kahvilla ja katseltiin maisemia. Asuntomessuilla kierrettiin miltei koko päivä ja olihan siellä hienoja, hulppeita taloja.
Merilinna oli tämän vuotisista messukohteista suosikkimme.
Oma talo vie kuitenkin voiton messukodeista, onhan se oma ja meidän näköinen! Lähes kaikki saunat valokuvattiin, joten niistä kuuluu perässä. Muutenkin valokuvia tuli otettua yli 300, joten niitä saattaa välillä vilistä.  Omaan kotiin saatiin kivasti ideoita ja paljon omiksi valinnoiksi päätyneitä ratkaisuja löytyi myös messukodeista. Heti ensimmäisessä talossa oli takka, jota meidänkin olohuoneemme odottelee ja viimeisessä kohteessa komeili Lapetekin liesituuletin.Virkattuja mattoja löytyi useammasta talosta, valoryijykin oli yhdessä ja harmaa kulmasohva löytyi monesta kohteesta.
Meidän takka, leivinuuni on vaan väärälle puolelle laitettu. :)
 Ja meidän liesituuletin. Meillä ei vaan ole vielä päässyt kokonaan kattoon asti.

Tässä on tyylikäs ratkaisu suihkuhyllyjen ja muiden tilalle. Omaan kylpyhuoneeseemme tällainen sopisi hienosti kahden suihkun väliin. Kaksi lasihyllyä riittäisi mainiosti, kun harvemmin käytettävä kosmetiikka voitaisiin pitää sivummalla Componibilissä.
 Tuollainen seinällä oleva ryijy meiltäkin löytyy. Tosin valoja en siihen laittanut, kun sen muutama vuosi sitten väkersin.
 Lattiassa pitsimatto.
 Musta Fatboy ja meidän grillikin erivärisenä.
Messuhodareiden, jäätelön ja lakun jälkeen (mikä herkkulakko?) jäi vielä nälkä ja löysimme tosi kivan tunnelmallisen Ravintola Vanha lyhty ja Kellari -nimisen paikan Kokkolan keskustasta.

Viikonlopun aikana rakennuksella yksi huone sai taas lattiansa, kylpyhuoneen seinät vesieristettiin kertaalleen, tänään toiseen kertaan ja viimeinen makuuhuone ja pikkuvessa pääsivät eroon lattiapateistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti