19.8.2011

Joko muutto voi jännittää?

Tiedättekö sen odottavan kutkuttavan tunteen, vähän niin kuin silloin kun ollaan lähdössä matkalle. Kun kotona on laukut pakattu ja ollaan siirtymässä autoon kohti lentokenttää.

Meillä kotona tavaroita ei olla vielä pakattu, eikä olla lähdössä reissuunkaan (tosin tavaroita on ollut kyllä jo yli puoli vuotta pahvilaatikoissa),  mutta nyt jo välillä on tuollainen "täpinäfiilis" muutosta. Että me aika pian muutetaan oikeasti!

Parisen vuotta kotina toimineen asunnon vuokrasopimus irtisanottiin tänään irti, joten muuttopäivä häämöttää jo konkreettisena, viimeistään reilun kuukauden päässä. Meidän kohdallamme nykyisen asuntomme osaltakin asiat sujuivat helposti, sillä tämä asunto oli ennen Teemun omistuksessa, mutta hän myi asunnon ennen rakentamisen aloitusta ja saimme jäädä siihen vuokralle. Vältyttiin siis ylimääräisiltä muutoilta.

Monenmoista ja paljon kaikkea pientä on uudessa kodissa vielä kesken. Tuleeko kiire, tuleeko stressi? Toivotaan, ettei! Nyt ainakin on edessä viikonloppu ja kova luottamus, että paljon saadaan vapaapäivinä taas aikaiseksi!

Kivaa viikonloppua!

Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti