1.8.2011

Etenee etenee


Tänään aukesi taas tietokone, kun paluu työarkeen tuli yhtä aikaa elokuun ensimmäisen päivän kanssa. Viikonloppuna ja aamulla jo selvästi tuntui syksyiseltä, kohta voi kaivaa villasukkia kaapista jalkaan. :) Nyt lienee kuitenkin paikallaan näyttää, mitä meillä on saatu viime viikkoina aikaiseksi.

Sisäänkäynnin ja viherhuoneen laatat on valettu, eikä sisään tarvitse siis enää loikkia trukkilavojen kautta. Sisäänkäynnin oikea ovi asennettiin myös ikkunoineen paikoilleen ja kyllähän se kovasti muutti talon ilmettä ja tuo myös valoa eteiseen. Me tykätään kovasti.
Tuulikaappi ja ulko-ovi.
Sisällä makuuhuoneiden lisäksi muutkin huoneet ovat saaneet kattonsa. Nyt kaikuu ja on entistä vaaleampaa.
Eteisen kattoon jouduttiin poraamaan muutama reikä...
Maalaukset olen saanut sisäpuolella valmiiksi, työn ohessa tulevia pieniä jälkiä pitää vielä paikkailla, mutta se kannattaa tehdä vasta myöhemmin. Sisäväreistä valitsemamme Harso (9 litraa) loppui kesken ison seinän maalauksessa ja isona alana värisävy ei kuitenkaan ollut mielestäni paras. Niinpä vielä kerran säädin sävyjä ja nyt seinä on oikeasti hyvän värinen harmaa. Tilanjakajan maalasin myös tuolla harmaan sävyllä, muutenhan tilat saivat pintaansa Talvi-sävyä. Ja kyllä näiden kanssa kannatti vähän sählätä, sillä nyt värit ovat meidän molempien mieleen.
Olohuone-keittiön harmaa seinä.
Tilanjakaja.
Ulkomaalaukseen säät eivät oikein ole olleet suosiolliset, koska ukkoskuurot ovat yllättäneet silloin tällöin ja ukkoskuuroja kun säätiedotuksetkaan eivät ole osanneet oikein ennustaa. Talon pitkät sivut sain kuitenkin maaliin ja räystäiltä on hyvä jatkaa iltahommina.

Lisäksi joukkoon mahtuu vaikka mitä pienempää ja vähemmän näkyvää näperrystä ja vaikka rakennuspainotteinen kesämme onkin ollut ja sellaisena jatkuu vielä reilun kuukauden päivät, on siihen mahtunut muutakin tekemistä. Jäätelöä ollaan syöty tolkuttoman paljon, paistettu lättyjä rakennuksella uudella grillillä, perattu mansikoita pakastimeen, ajeltu moottoripyörällä (minä kyytiläisenä) pikkuteitä ja vähän isompiakin, eivätkä alennusmyynnitkään täysin jääneet käymättä.
 
Makoisaa alkanutta elokuuta ja uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti